Zehra Ülker İlkokulu Bayrak Töreni
24
13:24
06.01.2025

İstiklal Marşımız okunduktan sonra öğretmenler odası ziyareti gerçekleştirilerek öğretmenlerimiz ile eğitim öğretime dair sohbet edildi. Sayın Kaymakamımız, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında öğretim programlarından söz ederek bu modelin, aklı selim, kalbi selim ve zevk-i selim nesiller yetiştirmeyi amaçladığını ifade etti. Valiliğimizin uhdesinde gerçekleştirilen projelerden de bahseden Kaymakamımız yetkili ve erdemli bireylerin yetiştirilmesinin hedeflendiğini belirtti. 

Kaymakamımız Sayın Yüksel Çelik, Belediye Başkanımız Sayın İsmet Yıldırım ve İlçe Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Mustafa Özen, özel eğitim sınıfında bulunan özel çocuklarımız ile etkinliklere katıldı ve eğitimleri hakkında öğretmenlerimizden bilgi aldı. 

Sayın Kaymakamımız, okul aile birliği ile de bir araya geldi. Türkiye'de eğitim öğretim sürecinde ailenin rolü üzerinde durarak, çocukların sadece akademik başarısına odaklanmanın sağlıklı olmadığını ifade ederek, onları tanımanın, duygusal ve sosyal becerilerine ilişkin analizler yapmanın, zamanı onlarla nitelikli geçirecek şekilde kurgulamanın önemine değindi.

06-01-202506-01-2025

Yayın Tarihi: 06.01.2025