İSTANBUL ÜMRANİYE İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Açılış

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olarak Geleceğin teminatı çocukların, onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan velilerin ve ülkenin her köşesinde büyük fedakarlıklarla hizmet veren öğretmenlerin coşkusunu yürekten paylaşmaktayız.Eğitim çağındaki çocuklarımızın ve gençlerimizin, okul öncesinden üniversiteye en iyi koşullarda yetiştirilmeleri, donanımlı, birikimli, dünyayı takip eden, çağımızın yeniliklerine hakim bireyler olarak hayata atılmaları ülkemiz ve yarınlarımız için büyük önem taşımaktadır. Amacımız, her şeyden önce çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanmalarını sağlamaktır.2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olarak hayırla vesile olmasını temenni ederiz.
2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Açılış

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olarak Geleceğin teminatı çocukların, onlara en iyi imkanları sağlamaya çalışan velilerin ve ülkenin her köşesinde büyük fedakarlıklarla hizmet veren öğretmenlerin coşkusunu yürekten paylaşmaktayız.
Eğitim çağındaki çocuklarımızın ve gençlerimizin, okul öncesinden üniversiteye en iyi koşullarda yetiştirilmeleri, donanımlı, birikimli, dünyayı takip eden, çağımızın yeniliklerine hakim bireyler olarak hayata atılmaları ülkemiz ve yarınlarımız için büyük önem taşımaktadır. Amacımız, her şeyden önce çocuklarımızın ve gençlerimizin geleceğe daha iyi hazırlanmalarını sağlamaktır.
2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz olarak hayırla vesile olmasını temenni ederiz.

19-09-2017

İstiklal Mh. Mithatpaşa Caddesi 43, 34760 Ümraniye/ İSTANBUL - 0216 328 25 85 0216 329 19 90

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.